Barcelonan tämän kauden europelit tulivat päätökseen torstaina. Se kärsi Manchester Unitedin vieraana 1-2-tappion Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa osassa ja hävisi siten otteluparin yhteismaalein 3-4.

Heti alkuhetkillä Bruno Fernandes pääsi Casemiron loistosyötöstä nokikkain Barcelonan maalivahdin Marc-André ter Stegenin kanssa, mutta saksalaistorjuja veti kohtaamisessa pidemmän korren.

Ottelua oli vartti takana, kun Barcelonalle vihellettiin rangaistuspotku. Fernandes kaatoi Alejandro Balden tarttumalla häntä kädestä. Unitedin maalivahti David de Gea sai osittain näppejään Robert Lewandowskin pilkkuvedon tielle, mutta kuti painui verkkoon.

Toinen jakso ehti vanhentua alle kaksi minuuttia, kunnes kotijoukkue tuli tasoihin. Fernandes ujutti rangaistusalueen tuntumassa syötön Fredille, joka otti hyvän ensikosketuksen ja laukoi toisella pallon alakulmaan.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä noin 20 minuuttia, kun Manchester United iski otteluparin ratkaisevan maalin. Kotijoukkueen kaksi ensimmäistä laukausta peitettiin, mutta kolmannella kerralla pallo tuli Antonylle, joka kiskaisi pelivälineen takakulmaan.