Nachon nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet eivät neuvottele parhaillaan jatkosopimuksesta, vaikka sitäkään ei ole vielä poissuljettu.

Marcan saamien tietojen mukaan Nacho miettii tulevaisuuttaan.

Nacho ei ole missään vaiheessa uraansa noussut Real Madridin avauskokoonpanon toppariksi, ja seura on usein hankkinut oman kasvattinsa pelipaikalle uusia pelaajia, jotka ovat menneet välittömästi Nachon edelle nokkimisjärjestyksessä.

33-vuotias Nacho haluaisi nousta ensimmäistä kertaa urallaan avauskokoonpanon pelaajaksi, mutta tiedostaa, ettei se ole realistisista Real Madridissa.

Real Madridin seurajohto on kertonut Nacholle haluavansa tehdä hänen kanssaan jatkosopimuksen, mutta Nacho vastasi seuralle haluavansa miettiä rauhassa tulevaisuuttaan. Seurajohto ymmärsi Nachon mielipiteen.

Marcan mukaan toisen La Liga -seuran edustaminen on kuitenkin täysin poissuljettua. Nacho ei halua pelata kasvattajaseuraansa vastaan La Ligassa, joten edessä on siirto ulkomaille, jos jatkosopimusta ei synny.

Nacho on pelannut Real Madridin edustusjoukkueessa vuosien saatossa 299 ottelua. José Mourinho nosti hänet ykkösjoukkueen mukaan kaudella 2012-13.