Mestarien liigan lohkovaiheen viides kierros potkaistiin käyntiin tiistaina.

La Liga -seuroista Sevilla ja Real Madrid pelasivat omat ottelunsa tiistai-iltana. Real Madrid kohtasi vieraskentällä RB Leipzigin ja Sevilla isännöi Pizjuánilla FC Kööpenhaminaa.

RB Leipzig voitti Real Madridin 3-2. Tappiosta huolimatta Real Madrid pysyy lohkon kärjessä pisteen erolla RB Leipzigiin. Real Madrid joutui pelaamaan ottelun ilman avainpelaajaansa Luka Modricia, joka jäi Madridiin loukkaantumisen vuoksi.

Real Madrid oli ongelmissa avausjaksolla Saksassa. RB Leipzig johti ottelua jo 18 minuutin jälkeen 2-0. Joško Gvardiol ja Christopher Nkunku vastasivat RB Leipzigin maaleista. Vinícius kavensi ottelun 2-1:een juuri ennen taukoa. Timo Werner vei RB Leipzigin toistamiseen kahden maalin etumatkalle kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä, mutta Rodrygo ehti vielä kaventaa ennen loppua 3-2:een.

Alkuillasta Sevilla voitti FC Kööpenhaminan 3-0, vaikka itse peliesitys jätti parantamisen varaa. Sevilla sijoittuu lohkossa varmasti kolmanneksi, eli pelaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.