Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli tyytyväinen omiensa esitykseen keskiviikkona 2-0-voitossa RB Leipzigia vastaan Mestarien liigassa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta sitten kauden 2017-18, kun Madrid on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan Mestarien liigassa.

Tuloksen myötä Ancelottista tuli historian toinen valmentaja, joka on saanut sata voittoa täyteen Mestarien liigassa. Ainoastaan Manchester Unitedin managerilegendalla Sir Alex Fergusonilla (102) on enemmän voittoja kilpailussa.

Ancelotti sanoi keskiviikon ottelun jälkeen, että pelissä ei auennut juurikaan tilaa kummallekaan joukkueelle, mutta hän oli mielissään oman ryhmänsä suorituksesta.

– Fantastinen ottelu. Me emme ensinnäkään halunneet, että he yllättävät meidät vastahyökkäyksillään, ja siksi emme nostaneet puolustuslinjaa niin korkealle avausjaksolla, kommentoi Ancelotti AS:lle.

– Tämä oli meiltä hallittu peli puolustuspäässä. He pääsivät vain kaksi kertaa selustaamme. Me halusimme pelata voitosta, heidän paras aseensa olivat vastahyökkäykset.

– Toisella jaksolla he laskivat intensiivisyyttään ja me hyödynsimme kovan kuntomme. Pelasimme älykkäästi.