Brassikaksikko Vinicíus ja Rodrygo pelastivat sunnuntaina Real Madridin. Puolustavan mestarin neljän ottelun voittoputki oli vaarassa katketa kotiottelussa Mallorcaa vastaan.

Real nousi lopulta maalin takaa selvään 4-1-voittoon. Näin puhdas voittosarake säilyi.

Mallorca otti yllätysjohdon avausjakson 35. minuutilla. Vedat Muriqi jätti Ferland Mendyn ilmatilassa kakkoseksi ja puski Lee Kang-Inin keskityspallon vapaapotkusta verkkoihin.

Maali oli Muriqin kauden kolmas.

Real tuli tasoihin juuri ennen avausjakson loppua. Ernesto Valverde laukoi komean laukauksen boksin reunalta ylänurkkaan tärkeänä pukukoppimaalina.

Isännät iskivät johtoon 72. minuutilla. Rodrygo tarjoili esityön, kun hänen maanmiehensä Vinícius viimeisteli matalan sijoituksen verkkoihin.

Rodrygo osui vielä itse kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa. Brassi toi pallon itse purjehtien boksiin vahvalla yksilösuorituksella ja laukaus upposi takanurkkaan.

Lisäajalla Antonio Rüdiger puolestaan kaunisteli loppulukemiksi 4-1 uransa ensimmäisellä La Liga -maalilla. Saksan maajoukkuetoppari siirtyi Madridiin kesällä päätettyään sopimuksensa Chelsean kanssa.

Real jatkaa voiton myötä La Ligan -kärkipaikalla kahden pisteen erolla Barcelonaan.