Cádizin ja Barcelonan välinen La Ligan ottelu jouduttiin keskeyttämään katsomossa sattuneen sairauskohtauksen takia.

Ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä noin kymmenen minuuttia, kun erotuomari vihelsi pelin poikki, koska Cádizin kannattajapäädyssä oli sairauskohtaus meneillään.

Relevon mukaan Cádizin maalivahti Jeremias Ledesma kävi heittämässä katsomoon defibrillaattorin.

Pelaajat odottivat kentällä noin 25 minuuttia, kunnes tuomari komensi joukkueet pukuhuoneisiin.

Noin tunnin keskeytyksen jälkeen ottelua päästiin jatkamaan. Cádizin seurapresidentti Manuel Vizcainon mukaan sairauskohtauksen saanut kannattaja saatiin elvytettyä ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Barcelona nappasi ottelusta 4-0-vierasvoiton ja nousi ainakin hetkellisesti La Ligan kärkipaikalle.

Artikkelia päivitetty 10.9. kello 22:15 – muokattu tekstiä ja lisätty lopputulos.