Antoine Griezmannin lainasopimus Atléticon kanssa kattaa vielä tämän kauden. Griezmann siirtyi vuosi sitten Barcelonasta lainalle Atléticoon.

Griezmann sai viime kaudella kunnossa ollessaan avauskokoonpanon paikan Diego Simeonelta.

Lainasopimuksessa on pykälä, jonka mukaan Atléticon on lunastettava Griezmann itselleen ensi kesänä 40 miljoonalla eurolla, jos hän pelaa kahden lainakauden aikana tietyn prosentin peliminuuteista, kun hän on käytettävissä.

Atléticon seurajohto ei halua maksaa Griezmannista 40 miljoonaa euroa, ja on siten kieltänyt Simeonea peluuttamasta häntä avauskokoonpanossa. Griezmann voi pelata tällä kaudella otteluissa noin puoli tuntia, jotta option mukaiset peliminuuttiprosentit eivät täyty.

Katalonialaislehdistön mukaan Barcelona tulkitsee osapuolten välistä lainasopimusta niin, että Griezmann olisi jo pysyvästi Atléticon pelaaja, koska hän pelasi viime kaudella noin 80 prosenttia peliminuuteista ollessaan käytettävissä. Barcelona aikoo siten vaatia Atléticoa maksamaan option mukaiset 40 miljoonaa euroa.

Madridilaismedia on tiedustellut tilannetta Atléticolta. Atlético-toimittajien mukaan Atlético on hyvin rauhallinen Griezmannin suhteen, koska seura tiedostaa peliminuuttien liittyvän lainan molempiin kausiin, eikä vain ensimmäiseen. Lisäksi Atlético kummastelee, miksei Barcelona vaatinut rahasummaa jo viime kauden päätteeksi, jos Barcelonan mielestä määrätyt peliminuutit olivat jo täyttyneet – varsinkin huomioiden katalonialaisseuran merkittävät talousvaikeudet.

Lähteet: MARCA, Mundo Deportivo, SER

LUE MYÖS: Näkökulma: Antoine Griezmannin kummalliseen tilanteeseen on vain yksi ratkaisu – ja se ei miellytä toistaiseksi Barcelonaa