Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäinen kierros jatkui keskiviikkona. La Liga -seuroista Barcelona ja Atlético pelasivat omat ottelunsa.

Barcelona murskasi Viktoria Plzeňin Camp Noulla tyylipuhtaasti 5-1. Robert Lewandowski iski Barcelona-uransa ensimmäisen hattutempun. Lewandowskin lisäksi myös Franck Kessié ja Ferran Torres onnistuivat maalinteossa. Jan Sykora teki Viktoria Plzeňin maalin. Barcelona johti ottelua tauolla jo 3-1.

Lohkon toisessa ottelussa Bayern München voitti Internazionalen 2-0, joten Barcelona nousi maalieron turvin lohkokärkeen.

Atlético voitti Porton Metropolitanolla 2-1. Vaihdosta sisään tullut Mario Hermoso teki johtomaalin lisäajalla, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Hermoso aiheutti rangaistuspotkun ja Mateus Uribe tasoitti ottelun. Vielä lisäajan kymmenennellä minuutilla Antoine Griezmann puski Atléticon voittoon.

Tiistaina Real Madrid ja Sevilla pelasivat omat lohko-ottelunsa. Real Madrid voitti Celticin 3-0. Manchester City nöyryytti Sevillaa Pizjuánilla luvuin 4-0.