Sergiño Dest pelaa kuluvan kauden Barcelonasta lainalla AC Milanissa. Milan-lainassa on mukana 20 miljoonan euron osto-optio.

Seurat vahvistivat siirron torstaina.

Yhdysvaltalaispuolustaja ehti edustaa Barcelonaa kahden vuoden ajan. Hän ei lopulta kuulunut Barcelona-luotsi Xavin suunnitelmiin, joten lainalle lähtö oli paras ratkaisu kaikkien kannalta.

21-vuotias oikea laitapuolustaja kertoi AC Milanin haastattelussa joutuneensa päättämään tulevaisuudestaan hyvin nopealla aikataululla.

– Kaikki tapahtui todella nopeasti. Yhdessä päivässä. Minun piti tehdä päätös hyvin nopeasti ja muuttaa elämääni, seuraa, maata ja kulttuuria. Pidän todella paljon AC Milanista. Lapsena unelmoin AC Milanin edustamisesta. Olen onnellinen ja ylpeä voidessani pelata tässä seurassa, ja annan parhaan itsestäni.

– Mielestäni tämä oli oikea valinta. Nyt oli paras mahdollinen hetki tulla tänne. Teemme kaiken mahdollisen sen eteen, jotta tämä seura palaisi ansaitsemalleen tasolle. Puhuin hieman Franck Kessién kanssa, joka pelasi täällä ja hän kertoi minulle vain positiivisia asioita seurasta. Se auttoi minua tekemään tämän päätöksen.