Barcelona ja Internazionale pääsivät keskiviikkona yhteisymmärrykseen Jordi Alban lainasiirrosta, kertoo Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romero.

Copen mukaan se yllätti täysin Alban, joka sai kuulla tapahtuneesta keskiviikkoiltana. Alba ei halua lähteä Barcelonasta, ja tällä hetkellä siirron toteutuminen ennen siirtoikkunan päättymistä vaikuttaa epätodennäköiseltä. Siirtoikkuna sulkeutuu torstain ja perjantain välisenä yönä.

Copen saamien tietojen mukaan Barcelonan seurajohto toivoo edelleen Alban suostuvan lainasiirtoon. Barcelonan päävalmentaja Xavi aikoo keskustella kasvotusten Alban kanssa ja torstaina ja kertoa hänelle, miten vaikeaa laitapuolustajan on nousta avauskokoonpanoon ja saada jatkuvaa peliaikaa.

33-vuotias Alba on päässyt alkukaudella kerran avauskokoonpanoon. Real Sociedad -ottelussa hän pelasi 18 minuuttia ja viime viikonlopun Valladolid-kamppailu sujui kokonaan penkin puolella.

Alba on edustanut Barcelonaa kymmenen vuoden ajan ja kuuluu joukkueen kallispalkkaisimpiin pelaajiin. Barcelona ja Inter kohtaavat toisensa Mestarien liigan lohkovaiheessa.