Barcelona ja Valladolid iskivät yhteen sunnuntai-iltana Camp Noulla. Barcelona voitti ottelun tyylipuhtaasti 4-0 ja nousi ainakin toistaiseksi La Ligan jaetulle toiselle sijalle.

Hiljattain Barcelonan La Liga -joukkueeseen rekisteröity Jules Koundé teki kilpailullisen debyyttinsä katalonialaisseuran paidassa sunnuntaina, ja toden totta esiintyi edukseen.

Barcelona hallitsi odotetusti pelitapahtumia ja piti pelin jatkuvasti Valladolidin kenttäpuoliskolla. Hienoa alkukautta pelaava Robert Lewandowski siirsi Barcelonan johtoon 24. minuutilla. Raphinha lähetti laadukkaan keskityksen boksiin ja Lewandowski iski takatolpalta pelivälineen maaliin.

Juuri ennen taukoa Barcelona osui toistamiseen. Ousmane Dembélé kuljetti pallon boksin edustalle ja syötti sen tekopaikkaan juosseelle Pedrille, eikä huippunuorukainen epäonnistunut paikassaan. 2-0.

Toisella jaksolla Lewandowski teki yhden alkukauden komeimmista maaleista. Lewandowski sai pallon boksissa ja siirsi sen kantapäällään ohi Valladolid-vahti Jordi Masipin.

Myös Valladolid kykeni luomaan toisella jaksolla laadukkaita maalintekopaikkoja, mutta Barcelona-vahti Marc-André ter Stegen oli mies paikallaan ja nappasi muutaman laatutorjunnan.

Lisäajalla Sergi Robertokin onnistui maalinteossa. Pallo kimposi hänelle ylärimasta ja Roberto siirsi pallon vieraiden verkkoon.