Real Sociedad tiedotti perjantaina myyneensä Alexander Isakin Newcastleen. Newcastle maksoi Isakista noin 70 miljoonaa euroa, ja siirtosumma voi nousta bonusten myötä 75 miljoonaan euroon.

Real Sociedadin on siten luonnollisesti hankittava Isakille mitat täyttävä korvaaja, vaikka se ei olekaan yksinkertaista, sillä siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikolla.

Relevon saamien tietojen mukaan Real Sociedad lainaa Alexander Sørlothin takaisin RB Leipzigistä. Sørloth pelasi viime kauden niin ikään lainalla Real Sociedadissa ja onnistui kahdeksan kertaa maalinteossa.

26-vuotias norjalaiskärki ei ole kuitenkaan ainoa hyökkääjä, joka on saapumassa Real Sociedadiin. Real Sociedad on nimittäin myös Edinson Cavanin ja Barcelonan Memphis Depayn kintereillä, joista toisen on määrä siirtyä San Sebastiániin.

El Desmarquen mukaan Barcelona ja Real Sociedad neuvottelevat parhaillaan Depayn lainasiirrosta. Depayn sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten osapuolet solmisivat oletettavasti lyhyen jatkosopimuksen ennen lainasiirron toteutumista.

Depayn korkea palkka on toistaiseksi lainan esteenä. Barcelona ja Real Sociedad miettivät parhaillaan, miten pelaajan palkka maksettaisiin. Barcelona joutuisi todennäköisesti maksamaan merkittävän osan pelaajansa palkasta.

Depay ei kuulu Barcelona-luotsi Xavin suunnitelmiin ja seurajohto haluaa päästä hänestä eroon saadakseen tilaa palkkabudjettiinsa.