Spekulaatiot voidaan lopettaa. Barcelona on rekisteröinyt neljä hankintaa tulevaa kautta varten. Robert Lewandowski, Raphinha, Franck Kessié ja Andreas Christensen pystyvät edustamaan seuraansa huomenna lauantaina Rayo Vallecanoa vastaan, kun Espanjan pääsarjakausi potkaistaan toden teolla käyntiin.

Barcelona sai arvovallallaan haalittua useita suosittuja pelaajia siirtomarkkinoilta. Se hakee nuorella valovoimaisella joukkueella uutta esiinmarssia aivan Euroopan huipulle, ja jäljen odotetaan olevan kovaa. Yritys oli tosin jäädä torsoksi ja yleiseksi vitsin aiheeksi, kun LaLiga kieltäytyi pitkään ottamasta tähtihankintojen rekisteröintejä vastaan. Barcelona kävikin sitten yritysmaailman verkostoissa kovasti kauppaa ja sai perjantaina myytyä omaisuuttaan sadan miljoonan euron edestä Joan Laportan hyvälle ystävälle Jaume Rouresille, mikä mahdollisti rekisteröinnit.

Täysin vyyhti ei ole vielä ratkennut. Keskuspuolustaja Jules Koundéa kun Barça ei vielä rekisteröinyt. Huhujen mukaan sille ei ollut pakottavaa tarvetta, koska Koundé ei ole täydessä pelikunnossa. Sergi Robertolle tai ihmenuorena uransa aloittaneelle Ousmane Dembélélle ei myöskään ole vielä myönnetty pelilupaa.