Barcelona on valmis kuuntelemaan tarjouksia laitapuolustajastaan Sergino Destistä, vaikka aiemmin tänä kesänä seura ilmoitti pelaajalle toisin, kertoo ESPN.

Blaugrana sanoi aiemmin tänä kesänä Destille, 21, että hän kuuluu joukkueen suunnitelmiin tällä kaudella. Dest viihtyy Barcelonassa, ja myös päävalmentaja Xavi pitää hänestä. Seuralla on kuitenkin ollut vaikeuksia päästä eroon ylijäämäpelaajistaan, joten nyt myyntilistalle on kerättävä lisää nimiä.

Barcelona on hankkinut tänä kesänä viisi uutta pelaajaa, mutta osa heistä uhkaa jäädä rekisteröimättä, jos seura ei saa karsittua palkkakulujaan. Lisäksi Barcelona haluaisi hankkia vielä Cesar Azpilicuetan Chelseasta.

Xavi kehotti jo toukokuussa Netoa, Oscar Minguezaa, Riqui Puigia ja Martin Braithwaitea etsimään uudet seurat itselleen, mutta kaikki ovat vielä kirjoitushetkellä Barcelonan listoilla. Kukaan heistä ei ollut mukana joukkueen Yhdysvaltain-leirillä.

Memphis Depay ja Miralem Pjanic taas olivat jenkeissä mukana, mutta myös he saavat lähteä, jos Barcelona saa heistä hyvät tarjoukset.