Ousmane Dembélé osui kahdesti, kun Barcelona ja Juventus päätyivät 2–2-tasapeliin Dallasissa, Yhdysvalloissa. Ottelu pelattiin Suomen aikaa keskiviikkona aamuyöllä.

Dembélé vei Barcelonan johtoon 34 minuutin jälkeen, kun hän pääsi jättämään Juan Cuadradon ja Alex Sandron jälkeensä ja viimeistelemään pallon ohi Wojciech Szczęsnyn. Juventuksen hyökkääjä Moise Kean tasoitti lukemat 1–1:een viisi minuuttia myöhemmin.

Vaan ei ehtinyt kulua taas kuin yksi minuutti. Cuadrado ei tälläkään kertaa onnistunut pysäyttämään Dembéléä, ja tämä pääsi leikkaamaan rangaistusalueen keskustaan. Ranskalainen vei Manuel Locatellin edestä Barcelonan 2–1-johtoon.

Puoliaikojen välissä Xavi teki liudan vaihtoja. Dembélé esimerkiksi teki tilaa Raphinhalle. Vaisusti esiintynyt Robert Lewandowski vaihdettiin pois toisen nelivitosen puolivälissä. Joukkueena Barcelona aloitti sen jakson hyvin, mutta aina ei tulos noudata peliä. Kean tasoitti ottelun illan toisellaan.

Barcelona kävi lähellä 3–2-johtoasemaa, kun sekä Raphinha että Ansu Fati tärisyttivät maalin raameja 68 minuutin tienoilla. Koska lisäosumia ei kuitenkaan syntynyt, päättyi Barçan Soccer Champions Tourin toinen ottelu tasapeliin.

Barcelona on nyt pelannut neljä harjoitusottelua ilman tappiota. Ensimmäinen tasapeli tuli avausottelussa Olotia vastaan. Joukkueen kausi jatkuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ystävyyspelillä New York Red Bullsia vastaan. Kenraali ennen 13. elokuuta alkavaa LaLigaa on hyväntekeväisyysottelu Joan Gamper Trophy meksikolaisen UNAMin kanssa. Alun perin Barcelonan oli tarkoitus kohdata AS Roma.

Muokattu 27.7. klo 10.15: Otsikkoa muutettu. Aiempi otsikko oli ”Katso: Ousmane Dembélé piti Juventuksen puolustajaa pilkkanaan – harjoitusottelu päättyi tasapeliin”.