Antonio Rüdiger siirtyi tänä kesänä vapaana agenttina Real Madridiin.

Rüdiger ei suostunut Chelsean jatkosopimustarjoukseen ja Real Madrid onnistui suostuttelemaan hänet siirrosta Espanjaan.

29-vuotias saksalaispuolustaja tunnetaan topparina. Hän on pelannut valtaosan uran otteluistaan nimenomaan topparina, vaikka Transfermarktin mukaan vyöltä löytyy myös 28 ottelua oikeana laitapuolustajana.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on peluuttanut harjoituskaudella Rüdigeria vasempana laitapuolustajana. Se on yllättänyt monet, sillä Rüdigerin odotettiin pelaavan topparina ja siten David Alaba olisi siirtynyt vasemman laitapuolustajan paikalle, mutta toisin kävi.

– En ole hullu. Rüdiger on hyvin fiksu ja voi pelata vasempana laitapuolustajana. En halua vaihtaa viime kauden toppariparia (Alaba-Éder Militão). Alaba pelaa vasempana laitapuolustajana vain silloin, kun tarvitsemme sitä häneltä. Rüdiger ja Alaba voivat vaihtaa paikkoja kesken ottelun. Nyt he eivät tehneet niin, koska Rüdiger pelasi hyvin. Pidin paljon hänen peliesityksestään, Ancelotti totesi Barcelona-tappion jälkeen.