Barcelonan hyökkääjä Memphis Depay ei ole kiinnostunut siirtymään Tottenhamiin, kertoo Diario Sport.

Tottenham olisi valmis maksamaan Depaysta, 28, Barcelonan vaatimat 20 miljoonaa euroa, mutta Hollannin maajoukkuepelaaja ei ole halukas siirtymään lontoolaisseuraan.

Depay haluaisi jatkaa Barcelonassa, mutta hän tietää myös, että hänelle ei luultavasti ole luvassa kovin isoa roolia, jos katalonialaisjätti saa haalittua siirtomarkkinoilta haluamansa pelaajat.

Barcelona päävalmentaja Xavi pitää Depaysta pelaajana, mutta hän on myös vaatinut vahvistuksia hyökkäyspäähän. Blaugrana jahtaa ainakin Bayern Münchenin Robert Lewandowskia sekä Leedsin Raphinhaa, ja viimeisimpien tietojen mukaan Ousmane Dembélé on solmimassa jatkosopimuksen Barcelonan kanssa.

Lehtitietojen mukaan Depay suostui viime kesänä madaltamaan alkuperäistä palkkapyyntöään saadakseen unelmasiirtonsa Barcelonaan läpi ja avittaakseen seuraa rekisteröimään muita hankintoja. Nyt hänestä on kuitenkin tullut pelaaja, jonka seura on valmis kauppaamaan.

Depayn ja Barcelonan sopimus on voimassa enää vain ensi kauden, jolloin hän voi vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny. Barcelonan kannalta huonoin vaihtoehto olisi, että sen riveihin jäisi nostamaan palkkaa pelaaja, joka lähtisi vuoden päästä ilmaiseksi istuttuaan ensin kauden penkillä.