Mundo Deportivon mukaan Chelsean ja Barcelonan rinnalle kisaan Sevilla -toppari Jules Koundésta on liittymässä kahden viime kauden valioliigamestari Manchester City. Kuten siirtomarkkinoilla usein, on kyse dominoefektistä.

Chelsea etsii useita vahvistuksia La Liga -seuroihin liukenevaan alakertaansa. Koundé on koko ajan ollut päätavoitteita, mutta nyt lontoolaisten uusi omistajaporras pyrkii näyttämään muskeleitaan takaisinostolla, hankkimalla jo vuonna 2011 Englantiin tuomansa Nathan Akén takaisin juuri Cityltä. Mikäli tämä siirto toteutuu, tarvitsee Pep Guardiola ryhmäänsä topparin lisää – kenties juurikin Sevillan ranskalaisen.

Yhtälöön liittyy myös lähtökuopissa Juventuksesta oleva Matthijs de Ligt. Hollantilaisen uudeksi työnantajaksi ovat vahvimmin ehdolla Chelsea ja Bayern München – joista toinen siis joutuu kääntämään katsettaan muihin vaihtoehtoihin.

Kun jotkut lähteet vielä hetki sitten uskoivat, että Sevilla joutuu pudottamaan hintapyyntöään 23-vuotiaasta, on tilanne uusien tietojen valossa se, että seura päinvastoin voikin vain odottaa tarjouskilpailun voittajaa. Koundén markkina-arvo on Transfermarktin mukaan tällä hetkellä 60 miljoonaa euroa.