Dani Ceballosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti haluaisi tiettävästi pitää keskikenttäpelaajan joukkueessaan, mutta Marcan mukaan seurajohto ei aio tarjota Ceballosille jatkosopimusta. Siten on todennäköistä, että Ceballos lopulta jättää Real Madridin tänä kesänä.

Ceballos ei ole missään vaiheessa onnistunut nappaamaan itselleen suurta roolia Real Madridissa. Hän pelasi kaksi kautta lainalla Arsenalissa, jonka jälkeen edessä oli paluu Real Madridiin. Viime kauden ensimmäinen puolisko meni kuitenkin pilalle vakavan nilkkavamman vuoksi.

AS:n mukaan Ceballosilla on kolme vaihtoehtoa. Joko hän palaa kasvattajaseuraansa Betisiin, siirtyy toiseen Euroopan huippuseuraan tai jää ensi kaudeksi Real Madridiin olemattomalle peliajalle.

Ceballos on halunnut jo pitkään palata Betisiin, mutta lehden mukaan andalusialaisseura ei ole toistaiseksi tehnyt Real Madridille tosissaan otettavaa tarjousta. Betis on valmis odottamaan siirtoikkunan loppuhetkille, jos Real Madrid suostuisi silloin käytännössä lahjoittamaan Ceballosin ilman sen suurempaa siirtosummaa.