Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez käväisi keskiviikkoiltana Josep Pedrerolin haastattelussa El Chiringuitossa.

Pérez otti haastattelun yhteydessä kantaa Barcelonan tilanteeseen. Pérez on sanojensa mukaan hyvissä väleissä Barcelonan seurajohdon kanssa.

– Seurat voivat joskus käydä läpi vaikeita aikoja, mutta Barcelona on seura, joka on taloudellisesti hyvin arvokas. Joan Laporta on ollut vuoden puheenjohtajana, eikä asioita noin vain hoideta yhdessä yössä. Puhun Laportan kanssa, kun meillä on ongelma, joka huolestuttaa molempia. Meillä on hyvät välit, Pérez totesi.

Barcelona on toden teolla Robert Lewandowskin kintereillä, mutta toistaiseksi Bayern München ei ole suostunut päästämään hyökkääjäänsä lähtemään. Lewandowski on jo sanonut pelanneensa viimeisen ottelunsa Bayernissa. Pérez uskoo Lewandowskin Barcelona-siirtoon.

– Uskon Barcelonan voivan hankkia hänet. Lewandowski on todella hyvä pelaaja, mutta hän ei ole vapaa agentti. Bayernin kanssa on neuvoteltava. Hiljattain hyvästelimme Marcelon kyynelten kanssa. Pelaajat ovat ihmisiä. Itse en ilahdu, jos pelaaja jättää seuran ja toinen tulee tilalle. Kaikki, joka hyödyttää La Ligaa, Real Madridia ja Barcelonaa on tervetullutta.

Pérezin mielestä Barcelonaa on turha aliarvioida sen taloudellisen tilanteen vuoksi.

– Vaikuttaa siltä, että La Ligan edustajat ovat Barcelonan urheilutoimenjohtajia, sillä yhtenä päivänä he sanovat Barcelonan voivan hankkia pelaajia ja toisena päivänä sanovat sen olevan mahdotonta. Real Madrid ja Barcelona ovat maailman parhaat seurat. Barcelonan aliarvioiminen vaikeasta tilanteesta huolimatta on mielestäni absurdia ja se luo vain lisää painetta.

LUE LISÄÄ: Real Madridin puheenjohtaja kertoi: Tästä syystä Kylian Mbappé jäi PSG:hen – ei halua pelaajaa enää seuraan