Kuten hyvin tiedämme, ei todella pitkään uumoiltu Kylian Mbappén siirto Real Madridiin toteutunut, vaan ranskalaishyökkääjä solmi PSG:n kanssa äärimmäisen rahakkaan kolmivuotisen jatkosopimuksen. Käänne oli Real Madridille iso ja odottamaton takaisku, sillä se oli valmistautunut määrätietoisesti Mbappén hankintaan jo vuosia. Nyt suunnitelmaa on ainakin pakko lykätä, joskaan ei välttämättä hylätä.

Italialaislehti La Gazzetta dello Sportille puhunut Mbappén vanha lapsenvahti Beatrice Riccardi kertoi, että Kylian kertoi jo pikkupoikana tavoitteekseen pelata joskus Real Madridissa. Riccardit ja Mbappét olivat hyvin läheisiä perheystäviä Bondyn kaupungissa, jossa Kylian Mbappé myös jalkapalloilun aloitti.

– Kylian alkoi viettää meillä aikaa ollessaan 3-vuotias. Sitä jatkui siihen saakka, kunnes hän muutti Monte Carloon ja aloitti pelit Monacossa. Hän oli meille kuin oma poika, Beatrice Riccardi kuvaili.

– Hän ei tehnyt muuta kuin pelasi jalkapalloa. Syntymäpäiviksi he järjestivät aina turnauksia ja loppumattomia otteluita.

Perheen isä Nicola Riccardi oli Bondyn jalkapalloseuran varapuheenjohtaja ja Kylianin isä Wilfried Mbappé seuran urheilujohtaja. Perheystävyys ulottui siis hyvin laajalle. Riccardit olivat kovia AC Milanin kannattajia, ja lahjoittivat hänelle myös Milanin punamustan pelipaidan.

– Hän rakasti sitä. Hän oli kuitenkin Madridin kannattaja ja olisi ollut vielä iloisempi valkoisesta paidasta. Seitsemän vanhana hän alkoi sanoa, että hänestä tulisi ammattilainen ja että hän pelaisi vielä joskus Madridissa. Me nauroimme, mutta hänelle se oli jo silloin hyvin selvää, Nicola Riccardi kertoi.

– Hän oli aina kunnianhimoinen ja nyt kaikki hänen unelmansa ovat käymässä toteen. Hän sanoi nyt ei Madridille, mutta jalkapallossa kaikki tapahtuu hyvin nopeasti. Minä en sulje pois sitä mahdollisuutta, etteikö hän olisi muutaman vuoden päästä Bernabéun idoli.

Lähde: AS