Kylian Mbappé hankinnan mentyä sivu suun, on Real Madridin viime aikojen toivehankinnaksi noussut toinen Ranskan A-maajoukkuepelaaja, keskikenttämies Aurélien Tchouaméni. Nyt AS kertoo, että siirron toteutuminen alkaa olla lähellä.

Lehden mukaan Real Madrid pääsi muutama päivä sitten alustavaan sopuun Tchouaménin agentin Jonathan Keben kanssa sopimuksesta. Siitä, kuinka monen vuoden sopimuksesta ja millaisesta palkasta puhutaan, ei lehdellä vihiä ole.

Sen jälkeen Real Madrid aloitti neuvottelut Tchouaménin seuran AS Monacon kanssa. Kaikki näytti jo hyvin todennäköiseltä siirrolta, kunnes jälleen kerran PSG tuli väliin. PSG:n talousmahti on tiedossa, mutta Real Madrid luottaa siihen, että Tchouaméni pitäisi sanansa, ja parhaassa tapauksessa yrittäisi saada jopa Monacoa laskemaan hintapyyntöään. Monaco haluaa AS:n mukaan pelaajastaan 80 miljoonaa euroa ja bonuspykälät päälle, kun Real Madridin näkemys liikkuu 50-60 miljoonan euron tienoilla.

Pallo on nyt Tchouaménilla. Real Madrid on ollut luottavainen Tchouaménin värväyksen suhteen jo kuukausien ajan, mutta ranskalaisen sunnuntaina antamat epäröivät lausunnot antoivat Madridissa syytä huoleen. Pahimmissa peloissa Tchouaméni siirtyy Pariisiin, ja antaa PSG:lle jo toisen kädenvääntövoiton Madridista tapaus Mbappén jälkeen.

Real Madridin ainoa toistaiseksi varmistunut hankinta ensi kaudelle on Chelseasta ilmaissiirrolla saapuva toppari Antonio Rüdiger. Madridissa toivotaan, että Tchouaméni voisi muodostaa yhdessä Fede Valverden ja Eduardo Camavingan kanssa uuden keskikentän supertrion, kun Casemiro, Luka Modric ja Toni Kroos väistyvät pikkuhiljaa kohti eläkepäiviä.