Atlético Madridin keskikenttäpelaaja Kokea voidaan pitää Espanjan A-maajoukkueen konkaripelaajana, vaikka ikää hänellä on vasta 30 vuotta.

A-maajoukkuedebyyttinsä elokuussa 2013 tehnyt Koke on esiintynyt tähän mennessä 63 maaottelussa ja on yksi Espanjan tämän hetkisen maajoukkueen kokeneimmista pelaajista. Kokea enemmän maaotteluita nykyisestä maajoukkueryhmästä ovat pelanneet vain Jordi Alba sekä Sergio Busquets.

Koken aloittaessa maajoukkueuraansa hänen rinnallaan pelasivat Xavi ja Andrés Iniesta. Barca-legendat ovat sittemmin vaihtuneet Barcan uusiin supertähtiin, Pedriin ja Gaviin.

19-vuotias Pedri on pelannut tähän päivään mennessä 12 A-maaottelua. Vasta 17-vuotiaalta Gaviltakin löytyy vyöltään jo seitsemän A-maaottelua. Nuorisokaksikko saa maajoukkuekonkari Kokelta vuolaat kehut.

– Pelaaminen Xavin ja Iniestan kanssa oli minulle etuoikeus, ja nyt voin nähdä Pedrin ja Gavin kasvun, Koke sanoi Marcalle.

– Heillä on mahtava nykyisyys ja tulevaisuus. Nautin todella heidän kanssaan pelaamisesta ja haluan ottaa siitä kaiken irti.