Pitkin kevättä on mediassa kirjoiteltu siitä, että Real Madrid vahvistaa ensi kauden joukkuettaan 22-vuotiaalla Aurélien Tchouaménilla. Välillä on puhuttu 60 miljoonan euron siirtosummasta, sitten lukema nousi 80 miljoonaan, ja nyt Goal kirjoittaa, että Madrid maksaisi Tchouamenista AS Monacolle jopa 100 miljoonaa euroa. Myyvien seurojen tiedossa on, että Real Madridilla jäi kassaan tuhti summa rahaa Kylian Mbappén jäätyä edelleen Pariisiin.

Kaksi vuotta Tchouaménia nuorempi Eduardo Camavinga on innoissaan ajatuksesta, että hänen maanmiehensä saapuisi Madridiin. Camavinga kertoi jo jutelleensa Tchouaménin kanssa asiasta Ranskan maajoukkueleirillä, ja toivoi, että siirto päätyisi maaliin.

– Totta kai se olisi hauskaa! Hän (Tchouaméni) on minulle maajoukkueesta tuttu pelaaja. Toivon, että hän tulee Madridiin. En tiedä tarkkaan, mikä tilanne on, mutta olen jo jutellut hänen kanssaan. Katsotaan, mitä tulevina päivinä tapahtuu, Camavinga heitti L’Équipelle.

Tchouaméni siirtyi Monacoon Bordeaux’sta tammikuussa 2020. Ensimmäisenä keväänä hän pelasi Monacossa vain kolme ottelua koronapandemian katkaistua Ligue 1 -kauden. Kahdella viime kaudella Tchouaméni on ollut Monacon ehdottomia avainpelaajia. Kaudella 2020-2021 hän pelasi kaikkiaan 42 virallista ottelua Monacossa, ja tällä kaudella 50. Niissä hän teki viisi ja syötti kolme maalia.

Tchouaménista ovat olleet kiinnostuneita myös PSG ja Liverpool, mutta näyttää siltä, että hän haluaa siirtyä nimenomaan Real Madridiin. Transfermarkt arvioi kahdeksan A-maaottelua pelanneen Tchouaménin markkina-arvoksi 60 miljoonaa euroa.

Lähde: Goal