Real Madrid kruunattiin viime viikon lauantaina Mestarien liigan voittajaksi. Real Madrid voitti finaalissa Liverpoolin 1-0.

PSG:n Leo Messi käväisi TyC Sportsin haastattelussa ennen kesäkuun maaotteluja. Argentiina ja Italia iskevät yhteen keskiviikkoiltana Lontoossa.

Kolmisen viikon kuluttua 35 vuotta täyttävän Messin mielestä Real Madrid ei ollut tällä kaudella Mestarien liigan paras joukkue, mutta ansaitsi siitä huolimatta voittonsa.

– Paras ei aina voita. En ota Real Madridilta mitään pois. En suinkaan, koska he ovat Mestarien liigan voittajia ja taistelevat vuosittain sen voitosta, mutta Real Madrid ei ollut tällä kaudella Mestarien liigan paras joukkue. Silti he voittivat kaikki vastustajansa, Messi totesi.

– Se, mitä tapahtui Real Madridia vastaan, tappoi meidät. Minut, koko pukukopin ja koko Pariisin. Meillä oli valtavat halut voittaa Mestarien liiga.

Messin mielestä Karim Benzema ansaitsee Ballon d’Orin.

– Mielestäni siinä ei ole mitään epäselvää. On selvää, että Benzema pelasi uskomattoman kauden ja voitti vielä Mestarien liigankin ollen ehdottomasti joukkueensa avainpelaaja jokaisessa ottelussa neljännesvälieristä lähtien. Ei siinä ole mitään epäselvää, Messi totesi viitaten Ballon d’Oriin.