Kylian Mbappén on määrä ilmoittaa tulevaisuuden suunnitelmistaan viikonlopun aikana.

Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kesäkuussa. Mbappén äidin mukaan pelaaja on päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta Real Madridin ja PSG:n kanssa. Nyt molemmat seurat odottavat, kumman Mbappé lopulta valitsee.

Espanjalais- ja ranskalaismedian mukaan on todennäköisempää, että Mbappé valitsee PSG:n ja jää Pariisiin.

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas uskoo Mbappén siirtyvän Real Madridiin.

– Uskon hänen pelaavan Real Madridissa, mutta asia näyttää muuttuvan päivästä toiseen. Siitä huolimatta uskon Mbappén siirtyvän Real Madridiin. Olen lukenut niin paljon uutisia, joissa kerrotaan hänen siirtyvän Real Madridiin ja toisissa uutisissa lukee, ettei hän siirrykään. Minulla on sellainen fiilis, että jos Mbappé olisi halunnut tehdä jatkosopimuksen, olisi hän tehnyt sen jo. Voin toki olla väärässäkin.

Eurosportin mukaan PSG on tarjonnut Mbappélle 300 miljoonan euron allekirjoitusbonusta ja 100 miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Tebas ei ymmärrä, miten se on mahdollista.

– PSG:n palkkabudjetti on 650 miljoonaa euroa, vaikka he ovat tehneet 300 miljoonaa euroa tappiota. Ja silti he tekevät tuollaisen tarjouksen Mbappélle? Ei voi olla totta, että tuollaisen taloudellisen tappion tehnyt seura voi napata pandemian aikana parhaiten johdetulta seuran, eli Real Madridin nenän edestä Mbappén kaltaisen pelaajan.