Real Madrid ja Betis iskevät perjantai-iltana yhteen Bernabéulla La Liga -kauden päätöskierroksella.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti käväisi perjantaina lehdistötilaisuudessa. Ancelotti otti kantaa muun muassa Gareth Balen tilanteeseen. Bale jättää Real Madridin kuluvan kauden jälkeen. Perjantainen ottelu on Balen viimeinen Bernabéulla, mutta hän ei todennäköisesti pääse kentälle.

– Bale on harjoitellut, mutta ei ole vielä sataprosenttisessa kunnossa. Katsotaan, voiko hän päästä penkille. Huomenna minun on jätettävä kaksi pelaajaa ulos kokoonpanosta. Katsotaan, onko Bale penkillä tai poissa kokoonpanosta. Hänen sopimuksensa päättyy. Ei sillä ole merkitystä, pelaako hän huomenna vai ei. Bale on ollut osana Real Madridin historiaa. Hän jää tämän seuran historiaan. Bale on ollut tärkeä Mestarien liigan ja Copan finaaleissa. On normaalia, että kaikki myöntävät sen.

Ancelotti kertoi tietävänsä tasan tarkkaan, millä avauskokoonpanolla hän lähtee Liverpoolin kimppuun Mestarien liigan finaalissa.

– Minulle ei ole mitään epäselvää sen suhteen, ketkä aloittavat Pariisissa. Mietin vain sitä, ketkä ovat lopulta tärkeämpiä. Avauskokoonpanon pelaajat vai he, jotka ovat kentällä ottelun päättyessä.