Real Madrid kohtaa Levanten torstai-iltana La Ligassa. Real Madrid on jo varmistanut mestaruuden, eikä sillä ole ottelussa mitään panosta, mutta Levante sen sijaan taistelee sarjapaikastaan.

Carlo Ancelottin mukaan Real Madrid ansaitsi selvästi mestaruutensa. Ancelotti on hyvin tyytyväinen siihen, miten sarjakausi on sujunut.

– Sarjakautemme on ollut fantastinen ja mestaruutemme oli ansaittu. Olimme tasaisempia ja tehokkaampia kuin muut. Siitä ei ole paljoa enempää sanottavaa. Aloitimme kauden hyvin, vaikka mukaan mahtui muutama pettymys. Siitä huolimatta joukkue on ollut jatkuvasti kilpailukykyinen ja taistelutahtoinen. Kukaan ei voi sanoa, ettemmekö olisi ansainneet mestaruutta, Ancelotti vakuutti.

Rodrygo on tehnyt viime aikoina tärkeitä maaleja Mestarien liigassa. Ancelotti on valmis odottamaan pelaajan lopullista läpimurtoa.

– Se on vain ajan kysymys. Hän tulee kehittymään, koska hän on huipputalentti ja lisäksi puhumme nöyrästä ja fiksusta pelaajasta. Hän on jo onnistunut hyvin tärkeissä otteluissa. Meidän on vain odotettava, en tiedä, miten pitkään, eikä se kiinnosta minua, mutta olemme onnekkaita, kun hän pelaa joukkueessamme, Ancelotti totesi viitaten Rodrygon lopulliseen läpimurtoon.

Ancelotti lepuutti sunnuntain Atlético-ottelussa avainpelaajiaan, mutta peluuttanee heitä Levantea vastaan.

– Jos menetät pelirytmin, et pelaa hyvin. Pelaajien on levättävä, mutta myös pelattava, jotta he pääsevät finaaliin sataprosenttisessa kunnossa. Koko kauden ajan mediassa on puhuttu, miten en käytä rotaatiota ja nyt kun käytän sitä, kukaan ei ole tyytyväinen, Ancelotti viittasi mediaan.