Barcelona ja Celta iskevät yhteen tiistaina Camp Noulla.

Kummallakaan ei ole ottelussa panosta, sillä Barcelona on jo varmistanut paikkansa ensi kauden Mestarien liigaan ja Celta on turvallisesti keskikastissa. Barcelona voi ottaa kuitenkin suuren askeleen kohti kakkossijan varmistamista ja siten osallistumista ensi kauden Supercopaan.

Barcelonan päävalmentaja Xavi käväisi lehdistötilaisuudessa maanantaina. The Athletic uutisoi Manchester Cityn tiedottavan tällä viikolla Erling Braut Hålandin hankinnasta. Xavi tapasi Hålandin Münchenissä muutama kuukausi sitten ja esitteli hänelle Barcelonan projektin.

– Hålandin City-siirto ei ole vielä virallista. Kysykää minulta uudestaan, kun se virallistetaan. Suljenko hänen hankintansa jo pois? Hänen hankkiminen on hyvin vaikeaa. En aio kierrellä sen suhteen. Ei ainoastaan meidän projektimme ole laadukas. Manchester Citykin kykenee tarjoamaan hänelle vaikka mitä. Jos hän siirtyy Cityyn, on se rahasta kiinni.

Xavi haluaa pelata ensi kaudella Supercopassa.

– Haluan meidän sijoittuvan toiseksi, jotta pääsemme Supercopaan. UCL-paikan varmistamisen jälkeen pelaamme pienempien paineiden kanssa, mutta se ei tarkoita sitä, että pelaisimme miten sattuu. Meidän on pelattava pelitapamme mukaisesti kausi loppuun.