La Ligan mestaruuden jo aiemmin varmistanut Real Madrid hävisi sunnuntai-iltana Atléticolle Madridin derbyssä 0-1. Lue lisää täältä.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti nimesi avauskokoonpanoonsa useita vähemmän peliaikaa saaneita pelaajia. Avauksessa oli vain muutama normaalisti siellä pelaava pelaaja.

Ancelotti säästelee pelaajiaan Mestarien liigan finaalia varten.

– Se on selvästi tärkein asia. Meidän on päästävä finaaliin siten, että joukkueen kaikki pelaajat ovat käyttökelpoisia. Ideamme on se, että finaaliin mennessä jokainen pelaajamme on kunnossa. Teemme töitä sen eteen.

– Pelaamme jo torstaina, joten emme voi tehdä sen suuremmin töitä. Sen jälkeen pelaamme sunnuntaina ja sitten tulee kahden viikon tauko. Alkava viikko on samanlainen kuin aina ennenkin. Pelaajat tekevät aerobisia- ja voimaharjoitteita ja lisäksi katsomme myös taktiikan perään. Ei mitään erityistä. Tällä hetkellä paras ratkaisu on olla muuttamatta sen suuremmin mitään.

Mariano Díaz nimettiin avaukseen sunnuntain derbyssä, mutta lopulta hän jäi sivuun ottelusta.

– Hän oli nimetty avauskokoonpanoon, mutta lopulta hän tunsi kipuja jalassaan. Marianolle tehtiin testejä ja aluksi vaikutti, että hän on kunnossa, mutta sittenkin hän ei tuntenut oloaan riittävän hyväksi.