Real Madrid kohtaa keskiviikkona kotikentällään Manchester Cityn. Panoksena on paikka Mestarien liigan finaaliin.

Otteluparin avausosa pelattiin viime viikolla Etihadilla. City nappasi edun voittamalla hurlumhei-ottelun 4-3-lukemin. Real on näin ollen pakkovoiton edessä Santiago Bernabeulla. Tilanne on kuitenkin tuttu tältä keväältä, sillä sekä neljännesvälierissä PSG:tä että puolivälierissä Chelseaa vastaan Real on ollut takaa-ajajana.

Los Blancosin päävalmentaja Carlo Ancelotti on luottavainen sen suhteen, että hänen miehistönsä voi jälleen tehdä comebackin ja nousta tappioasemasta otteluparin voittoon.

– Joukkue on motivoitunut ja keskittynyt, Ancelotti sanoi ottelupäivän aattona.

– Meillä on edessämme suuri haaste, mutta samalla myös upea mahdollisuus edetä jälleen Mestarien liigan finaaliin. Tiedämme kuinka vaikea ottelu tulee olemaan, mutta olemme erittäin luottavaisia.

– Ottelupari on täysin auki. Me lähdemme otteluun takaa-ajoasemasta, mutta aiomme kääntää otteluparin eduksemme huomenna.

Real Madrid ja Manchester City kohtaavat keskiviikkona Santiago Bernabeulla kello 22 alkavassa välieräottelussa. Pelin näet suorana lähetyksenä sekä C More Sportilta että C Moren suoratoistopalvelusta.