Villarreal ja Liverpool pelaavat parhaillaan Estadio de la Cerámicalla Mestarien liigan välierien toista osaottelua. Liverpool voitti avausosan viikko sitten Anfieldilla lukemin 2-0, mutta toisen osaottelun avauspuoliajan jälkeen ottelupari on nyt tasatilanteessa.

Kotijoukkue sai otteluun salama-alun, kun Boulaye Dia vei isännät johtoon jo kolmannella minuutilla Etienne Capouen syötöstä. Espanjalaiset iskivät toistamiseen avausjakson lopussa. Tällä kertaa Capouen esityöstä onnistui Francis Coquelin.

Näillä lukemilla edessä olisi jatko-ottelu. UEFA poisti vierasmaalisäännön käytöstä tälle kaudelle, joten esimerkiksi myös 3-1 lopputulos tietäisi jatko-ottelua.

Liverpool iski toisella jaksolla lopulta peräti kolme osumaa ja voitti kamppailun lukemin 3-2. Näin ollen se eteni Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 5-2.

Juttuun päivitetty ottelun lopputulos 4.5.2022 klo: 0.21.