Real Madrid juhli viikonloppuna La Ligan mestaruutta. Paluu arkeen tapahtuu kuitenkin nopeasti, sillä jo keskiviikkona Real Madrid pelaa Mestarien liigan toisen välierän Manchester Cityä vastaan.

Avausosassa City otti kotonaan 4-3-voiton tapahtumarikkaassa ottelussa.

Viikonlopun juhlatunnelma unohtui nopeasti, kun joukkue harjoitteli jo sunnuntaina. Samalla tuli ilmi myös tietoja Real Madridin pelaajatilanteesta. Joukkueen ykköstoppari David Alaba ei ollut mukana Espanyol-ottelussa, eikä hän harjoitellut sunnuntaina joukkueen mukana. Poissa olivat myös Eden Hazard sekä Gareth Bale, joita ei varmastikaan nähdä City-ottelussa.

Alaban kohdalla aika tiimalasissa käy vähiin. Alaba pelasi avausosassa Cityä vastaan ensimmäisen puoliajan, mutta hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon. Eipä Alaban peliesityksetkään ole viime aikoina herättäneet suurta luottamusta.

Sen sijaan positiivista on se, että keskikentän ankkuri Casemiro on palannut harjoitusvahvuuteen ja on näillä näkymin mukana Cityä vastaan. Casemiro pelasi Espanyolia vastaan topparina tunnin ja näillä näkymin rooli on sama myös Cityä vastaan, ellei Alaba ehdi pelikuntoon.

Muilta osin Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti voi olla tyytyväinen pelaajatilanteeseensa. Muut pelaajat ovat käytettävissä.