Real Madrid juhli viikonloppuna La Ligan mestaruutta. Yksi mestaruusjuhlien kuvatuimmista henkilöistä oli päävalmentaja Carlo Ancelotti, joka on nyt voittanut mestaruuden jokaisessa TOP 5 -liigassa.

Ancelotti repi Real Madridista parhaan irti, vaikka pelillisesti kausi ei mikään jättimenestys ole ollutkaan. Pelillistä antia on kritisoitu, mutta tulosta on tullut. La Ligan mestaruus ja paikka vähintään Mestarien liigan välierissä ovat jälleen upeita saavutuksia Ancelottin CV:seen.

Kausi on toki vielä kesken, vaikka mestaruus varmistui jo hyvissä ajoin. Tulevana keskiviikkona Ancelottin miehistö kohtaa kotikentällään Manchester Cityn toisessa välierässä. Ensimmäinen välierä päättyi Cityn 4-3-voittoon, joten kaikki on vielä auki ennen toista osaa.

Ancelottia on kehuttu ennen kaikkea siitä, kuinka hän on saanut Real Madridin pelaamaan joukkueena. Hän on kohdellut kaikkia pelaajia hyvin ja siitä on kauden aikana noussut medioihin useita esimerkkejä.

Ei siis ihme, että pelaajat kiittelivät ja ottivat yhteiskuvia Ancelottin kanssa mestaruusjuhlissa. Ancelotti kuvattiin sikari suussaan ja nähtiinpä herralta myös pienimuotoinen tanssiesityskin.

– Tämä mies on coolein 62-vuotias maailmassa, jalkapallotoimittaja Zach Lowy kirjoitti Twitterissä jakaen myös kuvia Ancelottista.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Zach Lowy

@ZachLowy
This man is the coolest 62-year-old in the world.

Myös joukkueen avainpelaajiin tällä kaudella kuulunut Vinícius Júnior jakoi Twitterissä päävalmentajastaan kuvan sikari suussaan saatesanoilla ”POMO”.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.