Espanjalaislehti AS kirjoittaa, että Valencian keskikenttäpelaaja Carlos Soler tulee siirtymään tulevana kesänä Barcelonaan. AS on lehti, joka on perinteisesti paremmin perillä Real Madridin kuin Barcelonan asioista, mutta uskottavuutta huhulle tuo se, että myös barcelonalainen Sport on päättänyt juttua siteerata.

Jutun mukaan Barcelona on jo päässyt sopuun sekä 25-vuotiaan Solerin että hänen pelaajaoikeutensa omistavan Valencian kanssa. Barcelona maksaa Solerista Valencialle 20 miljoonan euron siirtokorvauksen. Solerin nykyinen sopimus ulottuu kesään 2023.

Solerille tietä Barcelonan kokoonpanossa tekee AS:n mukaan Frenkie de Jong, jonka myymisestä puheenjohtaja Joan Laporta on jo päätöksensä tehnyt. Barcelona toivoo voivansa saada hollantilaisesta jopa noin 70 miljoonan euron siirtokorvauksen, eli yli kolme kertaa enemmän kuin se itse maksaisi Solerista. Muun muassa Manchester Unitedin tuleva valmentaja Erik ten Hag on kiinnostunut De Jongista, entisestä suojatistaan.

Barcelonalla voi olla Valencian kanssa enemmänkin juteltavaa, sillä se on kiinnostunut myös vasemmasta laitapuolustajasta José Luis Gayàsta, Valencian kapteenista.