Real Madrid on voittamassa kisan Chelseata tällä hetkellä edustavasta topparista Antonio Rüdigerista. Siirtoihin erikoistunut jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kertoi asiasta maanantaina Twitterissä.

Romanon mukaan Real Madrid tekee lähipäivinä Rüdigerin kanssa neljän vuoden sopimuksen. Rüdiger siirtyy Madridiin ilmaiseksi, koska hänen sopimuksensa Chelsean kanssa päättyy kauden jälkeen. Pelaaja ja seura ovat jo sopineet henkilökohtaisista ehdoista ja sopimus on nimiä vaille valmis.

C Moren asiantuntija Mika Väyrynen oli vahvasti sitä mieltä viime viikon Man City -ottelun jälkeen, että Real Madridin ykköstavoite ensi kesänä on hankkia uusi toppari. Väyrysen vaatimus toteutunee siis pikapuolin.

Rüdiger, 29, on tällä kaudella ollut Chelsean takalinjoilla mies paikallaan. Hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 49 ottelussa. Rüdiger siirtyi Chelseaan kesällä 2017 AS Romasta.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Real Madrid will have Antonio Rüdiger's contract signed in the coming days. German centre back will join Real on a four year deal, the agreement has been reached also on commission and more. ⚪️🤝 #RealMadrid

Ancelotti was key as he really wanted Rüdiger.
Here we go confirmed. ⌛️