Robert Lewandowski haluaa tiettävästi jättää Bayern Münchenin kuluvan kauden jälkeen. Barcelona on valmis hankkimaan Lewandowskin. Katalonialaismedian mukaan Barcelona kykenee maksamaan hänestä noin 30-35 miljoonaa euroa.

Barcelona sisäpiiritoimittaja Gerard Romero haastatteli Jijantes-ohjelmassaan Twitchissä Javi Martínezia, joka pelasi vuosikausien ajan Lewandowskin kanssa Bayernissa. Martínez uskoo Lewandowskin haluavan kokeilla jotain uutta. Bundesliiga on pelattu läpi jo vuosia sitten.

– Ymmärtäisin, jos hän haluaisi jättää Bayernin. Hän on pelannut vuosikausien ajan Bundesliigassa ja oletan hänen haluavan kokeilla jotain uutta. Jos Lewandowski olisi pelannut La Ligassa, hän olisi voittanut ainakin kahdesti Ballon d’Orin.

– Lewandowski on huippuammattilainen. Joukkueharjoitusten jälkeen hän menee kotiinsa harjoittelemaan vaimonsa kanssa. Lewandowski on myös hyvin tarkka ruoan suhteen. Joskus yritin saada hänet syömään keksin, mutta se oli mahdotonta. Hän on todella tarkka ruoasta ja hän pitää kropastaan hyvää huolta.

– Bayern ei tarvitse rahaa, joten jos he eivät halua myydä häntä, ei Lewandowski lähde minnekään.