Karim Benzema on yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista.

Ranskalaishyökkääjä on pitänyt Real Madridia pystyssä jo muutaman vuoden ajan upeilla henkilökohtaisilla suorituksillaan. Tällä kaudella Benzema on pelannut 41 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä 41 maalia ja 13 maalisyöttöä. Benzema pelaa uransa maalirikkainta kautta.

34-vuotias Benzema on tehnyt Mestarien liigan pudotuspeleissä jo kahdeksan maalia. Hän iski hattutempun niin PSG:n kuin Chelseankin verkkoon. Tiistaina Benzema teki kaksi maalia Manchester Cityä vastaan, vaikka Real Madrid hävisikin ottelun 3-4.

AS muistutti Benzeman tehneen jotain, mihin edes historian parhaimpiin pelaajiin lukeutuvat Cristiano Ronaldo ja Leo Messi eivät pystyneet. Nimittäin 34-vuotiaana 40 maalin rajapyykin rikkomiseen.

Ronaldo teki edellisen kerran yhden kauden aikana 40 maalia kaudella 2017-18, jolloin hän täytti 33 vuotta. Real Madridista poistuttuaan hän ei ole rikkonut 40 maalin rajapyykkiä. Messi on Benzeman tapaan 34-vuotias, mutta hänen kausi PSG:ssä maalien muodossa on mennyt pahemman kerran penkin alle. Messi on tehnyt tällä kaudella vain yhdeksän maalia.

Ronaldon ja Messin urat ovat laskusuhdanteessa, mutta Benzema on iän myötä vain parantanut peliesityksiään. Ronaldon poistuttua Real Madridista Benzema on tehnyt seuralle peräti 128 maalia.