Barcelonan laitapuolustaja Dani Alves pitää La Ligan mestaruuteen matkalla olevaa Real Madridia onnekkaana, koska Barcelona on noussut tasolleen liian myöhään.

Barça haki torstai-iltana Real Sociedadin vieraana 1-0-voiton. Esitys ei ollut Barcelonalta kummoinen, mutta se riitti voittoon. Voitosta huolimatta Barcelonalle tuli ikäviä uutisia ottelun jälkeen, kun lähes koko puolustuslinja joutui jättämään kentän erinäisten vammojen takia, myös Alves itse (lue lisää).

Ottelun jälkeen Alves totesi, ettei Barcelona enää tavoittele Real Madridin saavuttamista, vaikka se teoriassa olisi vielä mahdollista.

– He (Real Madrid) ovat olleet onnekkaita, koska saavuimme paikalle liian myöhään. Nyt meidän on mietittävä seuraavaa tavoitetta. Olisimme halunneet kilpailla heitä vastaan eri tavalla, mutta elämä on sellaista. Nyt meidän on keskityttävä siihen, että varmistamme toisen sijan, Alves sanoi Mundo Deportivon mukaan.

Real Madrid johtaa La Ligaa 15 pisteen erolla Barcelonaan, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Barcelonalla on vielä kuusi ottelua kautta jäljellä. Mestaruus vaatisi siis täyttä pistepottia loppukauden otteluista ja sitä, että Real Madrid häviäisi käytännössä loput viisi otteluaan.

Lähde: Football Espana