Real Sociedad isännöi Barcelonaa Anoetalla torstai-iltana. Barcelona nappasi 1-0 -vierasvoiton ja siirtyi samalla La Ligassa toiselle sijalle. Yhden ottelun enemmän pelannut sarjakärki Real Madrid on 15 pisteen päässä Barcelonasta ja voi varmistaa mestaruutensa jo pian.

Pierre-Emerick Aubameyang teki ottelun ainoan maalin. Se syntyi jo 11. minuutilla. Ferran Torres lähetti keskityksen maaliviivan tuntumaan juosseelle Aubameyangille, joka puski pallon verkkoon. 0-1.

Real Sociedad oli toisella jaksolla vahva. Imanol Alguacilin miehistö aloitti jakson hyvin ja kykeni luomaan muutaman laadukkaan maalipaikan, mutta Marc-André ter Stegen oli mies paikallaan.

Barcelona sai ikäviä uutisia toisen jakson kymmenennellä minuutilla, kun polvensa loukannut Ronald Araújo joutui jättämään kentän. Lisäksi Gerard Piqué ja Jordi Alba pelasivat kipujen kanssa. Piqué otettiin vaihtoon kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Real Sociedad on sarjataulukossa kuudentena. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on kuuden pisteen päässä, kun viisi kierrosta on pelaamatta.