Real Madrid on tullut tunnetuksi siitä, että se julkistaa avauskokoonpanonsa otteluihin aikaisemmin kuin monet vastustajistaan.

Tiistaina Los Blancos jakoi sosiaalisessa mediassa avauskentällisensä Chelseaa vastaan jo kahdeksalta illalla Suomen aikaa, kaksi tuntia ennen kuin Mestarien liigan puolivälierien toinen osa oli alkanut.

Monet seurat julkaisevat kokoonpanonsa noin tunti ennen alkuvihellystä. Mestarien liigan tapauksessa kokoonpanot ilmestyvät yleisesti UEFA:n sivuille 75-90 minuuttia ennen ottelun alkua.

Madridin poikkeuksellinen toiminta on johtanut epäilyihin siitä, että joku joukkueesta vuotaa kokoonpanotietoja medialle.

Eräs madridistojen kannattajasivusto jakoi tiistaina uutisen, jonka mukaan päävalmentaja Carlo Ancelotti julkisti jälleen kokoonpanonsa jo hyvissä ajoin sen takia, että italialaisluotsi tietää jonkun pelaajista vuotavan tietoja tunnetulle radiokanavalle.

Kommenttikentässä eräs Madridin kannattaja epäili myyräksi keskikenttäpelaaja Iscoa, joka on jäänyt tällä kaudella todella vähäiselle peliajalle. Iscon, 29, sopimus Madridin kanssa päättyy tulevana kesänä, ja hänen odotetaan vaihtavan seuraa.

Selkävaivasta kärsinyttä Iscoa ei nimetty tiistaina edes vaihtopenkille Chelseaa vastaan. Hän huomauttikin asiasta somessa kannattajalle, joka epäili häntä myyräksi.

– Se (myyrä) ei ole Isco, sillä en ole kokoonpanossa mukana, enkä ollut joukkuepalaverissa [jossa kokoonpano kerrotaan], joten kohdista vihasi johonkin muualle! sanoi Isco Marcan mukaan nauravan hymiön kera.

Real Madrid hävisi tiistaina Chelsealle jatkoajan jälkeen 2-3, mutta se eteni neljän parhaan joukkoon yhteismaalein 5-4.

ISCO ALARCON

@isco_alarcon
Isco no es, ya que no estoy convocado y no he asistido a la charla técnica, a mandar hate a otro lado! TRISTES😂