Real Madrid ja Chelsea iskevät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa. Real Madrid voitti avausosan 3-1 ja tarrasi siten kovasti kiinni välieräpaikkaan.

Casemiro käväisi maanantaina lehdistötilaisuudessa. Häneltä kysyttiin muun muassa mielipidettä Karim Benzemasta ja siitä, miten hyökkääjä on kehittynyt vuosien saatossa.

– Hän on kehittynyt maalinteossa. Hän on ottanut sen suhteen uskomattoman askeleen eteenpäin. Hän on aina ymmärtänyt pelistä paljon ja puhunut meille muille pelaajille. Kaikki muut näkevät vain hänen maalinsa, mutta me arvostamme Karimia päivittäin harjoituksissa nähdessämme hänen taitonsa ja liikkeensä. Benzema kuuluu Real Madridin seurahistoriaan. Meidän on vain jatkettava hänestä nauttimista. Benzema on huippupelaaja ja hän on kenties koko joukkueen tärkein yksilö.

Gareth Bale pelasi lauantaisessa Getafe-ottelussa ensimmäistä kertaa Bernabéulla yli kahteen vuoteen ja sai seuran kannattajilta valtavan vihellyskonsertin. Casemiro ei pitänyt siitä.

– Kun vihellät yhdelle pelaajalle, vihellät koko joukkueelle. Jalkapallossa on paljon erilaisia mielipiteitä ja jokaisella on omansa, mutta en hyväksy sitä, että joukkueeni pelaajalle vihelletään. Meidän on tuettava häntä. En pitänyt Baleen kohdistuneista vihellyksistä. Hän kuuluu seurahistoriaan ja on tehnyt täällä todella tärkeitä maaleja. Kun vihellät Balelle, vihellät Real Madridin historialle. Kannattajien on kannustettava meitä.