La Ligan kakkospaikassa yhä kiinni oleva Sevilla nousi tärkeään voittoon kotipelissä Granadaa vastaan vasta ottelun lisäajalla. Näin paikka ensi kauden Mestarien liigassa näyttää yhä todennäköisemmältä, ja ohut toive elää yhä myös Real Madridin saavuttamisesta.

Maalinteon ottelussa aloitti Granada, kun Darwin Machís laukoi rangaistusalueen takaa vieraat johtoon avausjakson puolivälissä. Toppari Diego Carlos kuitenkin tasoitti taukonumeroiksi 1-1 kauden kolmannella maalillaan.

Toisen jakson puolivälin lähestyessä Lucas Ocampos vei Sevillan ensi kertaa johtoon, mutta se ei vielä Granadalle riittänyt. 88. minuutilla Sevillan kasvatti Víctor Díaz puski kulmapotkusta 2-2-tasoituksen.

Sevilla janosi kuitenkin voittoa, ja sen se myös sai. Ensin joukkueen tämän kauden paras maalintekijä Rafa Mir teki voittomaalin, ja ajassa 98:56 Papu Goméz sinetöi loppunumeroiksi 4-2. Gomézin maali on tämän La Liga -kauden myöhäisin. Aiempi, Thomas Lemarin nimissä ollut ennätyslukema koheni sekunnilla.

Ottelu oli Sevillan tämän kauden ensimmäinen, jossa se nousi voittoon oltuaan tappioasemassa. Granada jatkaa edelleen taistelua sarjapaikastaan. Etumatkaa viivan alla 18:ntena olevaan Mallorcaan on vain kolme pistettä.