Robert Lewandowski saattaa jättää Bayern Münchenin kuluvan kauden jälkeen.

Hänen sopimuksensa Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Bayern ei ole toistaiseksi tarjonnut ykköstähdelleen uutta jatkosopimusta. Lewandowskia kummastuttaa, miksei hän ole saanut uutta jatkosopimustarjousta.

Puolalaiskärki haluaisi siitä huolimatta kokea vielä jonkun eurooppalaisen huippusarjan ennen kuin ura loppuu. 33-vuotias Lewandowski on pelannut noin 12 vuoden ajan Saksan Bundesliigassa.

Sportin mukaan Barcelonan seurajohto tiedostaa, että sen on tuotava kesällä joukkueeseen todellinen tähtipelaaja uuden projektin keulakuvaksi. Seurajohto haluaa Lewandowskin Barcelonaan.

Barcelona odottaa parhaillaan Lewandowskin päätöstä siitä, jatkaako hän Bayernissa vai onko edessä muutto muihin maisemiin. Jos edessä on siirto, vaatinee Bayern hänestä merkittävää siirtosummaa, vaikka kyseessä on jo iäkäs pelaaja, jonka sopimus päättyy vuoden kuluttua.

Sportin mukaan Barcelona olisi valmis tarjoamaan Sergiño Destiä vaihtokaupassa Lewandowskiin. Destin lisäksi Barcelona maksaisi Lewandowskista tietyn siirtosumman. Bayern on ollut jo pitkään kiinnostunut Destistä.

Lehden mukaan Lewandowski on antanut Barcelonalle positiivisia signaaleja mahdollisen siirron suhteen, mutta myös Bayern suunnittelee tarjoavansa hänelle uutta sopimusta.