Chelsean kapteenin César Azpilicuetan sopimusta on jatkettu kesään 2023 asti. Lontoolaisten manageri Thomas Tuchel vahvisti tiedon perjantaina lehdistötilaisuudessa.

Pitkään näytti siltä, että espanjalaispuolustaja olisi mahdollisesti kesällä siirtymässä ilmaisella siirrolla Barcelonaan. Chelseassa kymmenen vuoden ajan pelannut Azpilicueta, 32, ja Barcelona olivat keskustelleet talven aikana mahdollisesta siirrosta katalonialaisseuraan.

Athleticin mukaan espanjalaisen sopimukseen kuului kuitenkin klausuuli, joka aktivoituisi, mikäli puolustaja pelaa tietyn määrän otteluita kuluvalla kaudella. Kyseinen määrä tuli täyteen maaliskuussa ja näin ollen sopimus jatkui automaattisesti vuodella eteenpäin.

– Tiesin, että se [viitaten jatkosopimukseen] tapahtuisi, kun tietty määrä pelejä tulee täyteen. Se on hyvä uutinen meille. Meillä on nyt sopimus ja hän on meidän kapteenimme. Tiedätte, miten paljon luotan häneen ja millainen vaikutus hänellä on joukkueeseemme, Tuchel totesi lehdistötilaisuudessa.