Bayern Münchenin maalitykki Robert Lewandowski on tehnyt sopimuksen Barcelonan kanssa, väittää Sport Italia.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että Lewandowski on halukas siirtymään ensi kaudeksi Barcelonaan. Barcelona valmistelee hänelle peräti nelivuotista sopimusta.

Sport Italian mukaan alustava sopimus osapuolten välillä on jo tehty, ja Lewandowski siirtyy kesällä Barcelona-paitaan, mikäli katalonialaisseura pääsee Bayernin kanssa yhteisymmärrykseen siirtokorvauksesta.

Espanjan Sport-lehti julkaisi sunnuntaina verkkosivuillaan uutisen samaisesta aiheesta ja lisäsi, että Barcelona on valmis maksamaan puolalaiskärjestä noin 50-60 miljoonan euron siirtokorvauksen.

33-vuotias Lewandowski on ollut viime vuosien aikana yksi maailman parhaista pelaajista. Erityisesti viime kaudella hän oli aivan mielettömässä iskussa ja teki Bundesliigassa huimat 41 maalia rikkoen samalla yhden kauden maaliennätyksen.

Kuluvalla kaudella Lewandowskin maalivire on jatkunut yhtä huimana ja ilman suuria ihmeitä hän tulee voittamaan sekä Bundesliigan että Mestarien liigan maalikuninkuuden.

Sportitalia

@tvdellosport
LEWANDOWSKI, IL BARCA CI PROVA

Come anticipato da Sportitalia da settimane, Lewandowski è l'obiettivo per l'attacco del Barcellona. Il club blaugrana ha già un principio di accordo con il polacco: da risolvere il discorso con il Bayern, con cui Lewandowski è legato fino al 2023.