Barcelonan laituri Ousmane Dembélé on ollut jo pitkään otsikoissa yhdestä syystä. Lähteekö hän ensi kesänä ilmaiseksi vai tekeekö hän vielä jatkosopimuksen Barcelonan kanssa?

Monet lähteet ovat pitäneet jo melkoisen varmana sitä, että Dembélé olisi tehnyt jo PSG:n kanssa sopimuksen ilmaisesta siirrosta. Myös Barcelonan johto on ollut Sport-lehden mukaan vakuuttunut tästä skenaariosta.

Silti jonkinlaista toiveikkuutta Dembélén jatkosopimuksen suhteen on ollut ilmassa. Barcelona on tiettävästi avannut taas neuvotteluyhteyden pelaajan agentin kanssa. Myös Dembélén leiristä on annettu joitain positiivisia signaaleja.

Lopullinen totuus selviää vasta ensi kesänä, jolloin Dembélén nykyinen sopimus päättyy. Barcelonan konkariosastoa edustava Jordi Alba kertoi El Larguero -ohjelmassa oman mielipiteensä siitä, mitä hän tekisi, jos hän olisi Barçan johtoportaassa.

– Mielestäni heidän pitäisi tehdä jatkosopimus Dembélén kanssa. Hän on yksi maailman parhaista pelipaikallaan ja melko selkeästi. Hän on motivoitunut. En tiedä, mitä hän aikoo tehdä, mutta toivon, että hän jää tänne, Alba sanoi.

Dembélé on saanut viime aikoina paljon vastuuta päävalmentaja Xavilta. Laituri on myös kiittänyt vastuustaan tehokkaasti. Viimeiseen viiteen La Ligan otteluun Dembélé on tehnyt yhden maalin ja antanut peräti seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Katso Barcelonan upea osuma Galatasarayta vastaan Eurooppa-liigassa alla olevalta videolta.

Lähde: Football Espana