Barcelona voitti Real Madridin sunnuntai-iltana Bernabéulla tyylipuhtaasti 4-0.

Loppuhetkillä kentälle vaihdettu Dani Alves oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen ja loistavaan tulokseen. Katalonialaismedia haastatteli 38-vuotiasta Alvesia ottelun jälkeen.

– Olemme jälleen eläneet upean illan vastustajamme kotistadionilla. Täällä voittaminen on aina kunnia ja ilonaihe. Siitä on jo aikaa, kun voitimme heidät edellisen kerran ja sen huonon putken katkaiseminen on erityistä.

– Tavoitteemme oli saada identiteettimme takaisin ja se vie meidät kaikista korkeimmalle. Niin se meni aiemminkin, eikä asiat muutu. Barcelonalla on tietty tapa pelata jalkapalloa ja se on tehnyt tästä seurasta suuren. On selvää, että jos pelaamme sillä tavalla, mihin olemme tottuneet, voitamme pokaaleja.

Alvesilta tiedusteltiin, taisteleeko Barcelona vielä La Ligan mestaruudesta. Real Madrid on 12 pisteen karkumatkalla, mutta Barcelona on pelannut yhden ottelun vähemmän ja lisäksi on tasapisteissä Real Madridin edellä, joten jos Barcelona voittaa rästiottelunsa, on se käytännössä kahdeksan pisteen päässä Real Madridista.

– Se on vaikeaa, mutta meille jätettiin mahdollisuus unelmoida siitä ja unelmoiminen on ilmaista. Katsotaan, mitä tapahtuu.