Atlético Madrid voitti lauantaina Rayo Vallecanon vieraskentällä 1-0 La Ligassa.

Avausjaksolla ei huippupaikoilla juhlittu. Kummallekin joukkueelle kirjattiin ensimmäisellä puoliajalla vain yksi laukaus kohti maalia.

Toista puolikasta ehdittiin pelata vain muutama minuutti, kunnes Atlético iski. Koke pelasi näyttävän seinäsyötön João Félixin kanssa ja viimeisteli kauden ensimmäisen osumansa tarkalla laukauksella takanurkkaan.

Noin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Atléticon hyökkääjä Ángel Correa ajettiin suoralla punaisella kortilla ulos. Hän rikkoi sivurajaheitossa Vallecanon Alejandro Catenaa, ja peliä näytettiin jatkettavan vain vapaapotkulla. Correa sanoi kuitenkin rikkeensä perään ilmeisesti jotain täysin sopimatonta, ja tuomarin käsi meni välittömästi taskulle.

Atlético Madrid nousi tuloksen myötä kolmanneksi ohi Barcelonan, joka on pelannut kaksi ottelua vähemmän ja kerännyt kolme pistettä vähemmän. Rayo Vallecano on La Ligassa 13:na.