Samuel Umtiti on pelannut tällä kaudella yhden ottelun. Se tapahtui joulukuussa.

Toppari allekirjoitti Barcelonan kanssa tammikuussa kesään 2026 kestäävn jatkosopimuksen auttaakseen talousvaikeuksien kanssa kamppailevaa seuraa. Umtiti pudotti merkittävästi palkkaansa. Jo jatkosopimuksen yhteydessä oli selvää, ettei Umtiti kuulu Barcelonan suunnitelmiin.

Seuran ja pelaajan tavoite oli löytää topparille lainaseura, mutta kyseinen suunnitelma meni pilalle, kun Umtitin varvas murtui tammikuussa. Umtitin on määrä palata pelikuntoon huhtikuun puolivälissä.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Lyon on kiinnostunut Umtitista ja olisi mahdollisesti valmis tekemään sopimuksen hänen kanssaan. Ranskalaislehdistön mukaan Lyon on epävarma Umtitin fyysisestä kunnosta.

Toppari osallistui kesän 2018 MM-lopputurnaukseen polvivaivaisena, eikä halunnut mennä leikkaukseen. Maailmanmestaruuden jälkeen Umtitin ura on ollut rajusti laskussa jatkuvien loukkaantumisten vuoksi.

Barcelona päästää Umtitin mielellään pois ja tekee kaikkensa, jotta pelaaja löytää itselleen uuden seuran kesällä.

28-vuotias Umtiti on Lyonin kasvatti ja pelasi seuran edustusjoukkueessa 170 ottelua ennen siirtoaan Barcelonaan kesällä 2016.